Timmerfabriek

K. Dieleman b.v.

Terneuzensestraat 28

Zaamslag

0115 437 100

info@kdieleman.nl

Certificering

 

 

SGT staat voor Stichting Garantie Timmerwerk.
Uw door ons geproduceerde kozijnen worden geleverd met 6 jaar of 10 jaar verzekerde SGT garantie, wat u een maximum aan zekerheid biedt.

 

 

 

 

Onze kozijnen worden geleverd met KOMO attest met productcertificaat. Dit garandeert onze afnemers een gecontroleerde, hoge en constante kwaliteit. certificaatnummer 30042/6

 

 

 

 

 

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is het opleidings- orgaan van de branche. Als SBB erkend leerbedrijf spelen wij een actieve rol bij de opleiding van nieuwkomers in de timmerindustrie en bij het up to date houden van kennis van ervaren medewerkers, zodat een hoge graad van vakkennis ook voor de toekomst verzekerd is.

 

 

De Nederlandse Branchevereniging van Timmerfabrikanten is het werkgeversorgaan van de branche. Middels lidmaatschap van deze bond zijn wij direct betrokken bij ontwikkelingen op gebied van productinnovatie, kwaliteitsbevordering en sociaal-economische zaken.

 

 

 

 

Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) is een onafhankelijke instantie welke de periodieke controles ten behoeve van onze KOMO certificering uitvoert. SKH is daarnaast nauw betrokken bij het opstellen van product- en prestatie eisen van houten geveltimmerwerk en de toetsing en certificering van nieuwe materialen.

 

 

Onze FSC® certificering garandeert de toepassing van hout uit verantwoord beheerde bossen, waarmee direct een bijdrage aan behoud van een goed milieu voor de toekomst wordt geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

Wij stemmen de inbraakwerendheidsklasse van onze producten af naar uw specifieke wensen en kunnen er tevens voor zorgdragen dat uw opdracht uitgevoerd wordt volgens het Politiekeurmerk Veilig wonen.