Timmerfabriek

K. Dieleman b.v.

Terneuzensestraat 28

Zaamslag

0115 437 100

info@kdieleman.nl

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat per 1 mei ons bedrijf een nieuwe directie heeft.


Na respectievelijk 42 jaar en 35 jaar hebben Krijn Dieleman en Ria Mertens met vol vertrouwen de directie overgedragen aan de zonen van Krijn: Niels en Michel Dieleman, voor de meesten van u inmiddels bekende en vertrouwde namen.

 

Michel zal vanuit zijn technische opleiding en ervaring in zijn functie als directeur de algehele leiding van de productie, het bedrijfsbureau  en direct daaraan gerelateerde zaken op zich nemen.

 

Niels met zijn juridische achtergrond zal in zijn hoedanigheid van directeur verantwoordelijk zijn voor de overige taken, zoals financiële en personeel gerelateerde zaken. Daarnaast zal hij blijven deelnemen aan de calculatie en vanuit dat taakgebied de daarbij horende commerciële contacten onderhouden.

 

Beiden hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in alle aspecten van het bedrijf  en vullen elkaar perfect aan.

 

Krijn blijft vooralsnog actief betrokken bij de calculatie en acquisitie. Daarnaast zal hij als adviseur aan het bedrijf verbonden blijven.

 

Ook Ria zal de komende tijd nog betrokken blijven, echter meer vanuit de achtergrond, in de vorm van adviseur met betrekking tot verdere overdracht van taken en verantwoordelijkheden aan Niels en zal daardoor niet meer met een vaste regelmaat aanwezig zijn.

 

Als familie vervult het ons met trots de fakkel door te kunnen geven aan de vierde generatie en hebben wij er het volste vertrouwen in dat ons bedrijf u onder leiding van Niels en Michel  kan blijven voorzien van de vertrouwde kwaliteit, betrouwbaarheid en service, op innovatieve wijze gestalte gegeven door een nieuwe generatie.

 

Krijn en Ria willen u hierbij van harte danken voor de prettige samenwerking en wensen u zowel zakelijk als privé het beste toe.