Slider image 1 Slider image 2 Slider image 3 Slider image 4 Slider image 5

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Timmerfabriek K. Dieleman onderschrijft het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit zodat we met onze bouwpartners niet alleen bezig zijn met het bouwen van woningen, appartementen, scholen etc. maar ook samen bouwen aan een voor de volgende generaties betere en gezondere samenleving.

In het kader hiervan hebben wij de ‘Dieleman Boomplant Actie’ opgestart.

Dieleman zal, in samenwerking met Natuurmonumenten, een boom laten planten voor iedere woning met hardhouten FSC buitenkozijnen die wij aan u leveren.

Het planten vindt jaarlijks plaats in een natuurgebied van Natuurmonumenten op de feestelijke, nationale boomplantdag. U kunt er voor kiezen op die dag zelf of samen met uw opdrachtgever één of meerdere bomen te gaan planten, of de bomen namens u te laten planten door de boswachter.

Het allerleukste aan deze actie is misschien nog wel dat het u niets kost, maar dat u wel de ontvanger bent van het op naam of project gezette certificaat waardoor u bijdraagt aan het verkleinen van uw “carbon footprint”.

Wij zijn dan ook van mening dat wij samen met u en uw opdrachtgever Nederland middels deze actie weer een stukje mooier, groener en beter kunnen maken en kijken er naar uit de bomen met u te gaan planten!

 

‹‹ Terug