Slider image 1 Slider image 2 Slider image 3 Slider image 4 Slider image 5

Ons bedrijf

Timmerfabriek K. Dieleman bv te Zaamslag (Zld) is een zelfstandig productiebedrijf, gespecialiseerd in de fabricage van houten kozijnen, ramen en deuren. Onze periodiek getoetste KOMO-certificering staat garant voor een hoge, constante kwaliteit welke gewaarborgd wordt door 10 jaar verzekerde SGT-garantie. Woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw of renovatie, seriematig of exclusief: wij hebben er de expertise voor in huis.

K Dieleman is sinds 1910 gevestigd in Zaamslag

Ambachtelijk vervaardigde kozijnen

Generaties

Het bedrijf werd in 1910 opgericht door de grootvader van Krijn Dieleman, onder wiens leiding het bedrijf zich verder ontwikkeld en diep verankerd heeft in de bouwregio Zuidwest Nederland. In 2003 is de vierde generatie ingestroomd in de persoon van Michel Dieleman, die nu de functie van algemeen directeur bekleedt.

Kennis en kunde

Het team van circa 35 vaste, deskundige medewerkers heeft de beschikking over een modern geoutilleerd machinepark zodat aan de hoogste kwaliteitseisen wordt voldaan. In de honderd jaar van het bestaan is een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die ons in staat stelt mee te helpen bij het zoeken naar oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties op het gebied van machinale houtbewerking. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd: onze producten voldoen aan de eisen van het “Politiekeurmerk Veilig Wonen” en “InBraakWerendheidsklasse I, II en III”; implementatie van de Concepten I, II en III heeft onze volle aandacht en wij zijn volledig FSC ® gecertificeerd. Investering in de opleiding van jonge, nieuwe medewerkers garandeert continuïteit van vakkennis voor de toekomst.

Flexibiliteit

Klantgerichtheid, die zowel tot uiting komt in meedenken tijdens het offerte-stadium als in flexibiliteit tot aan de eindaflevering toe, neemt een belangrijke plaats in binnen onze bedrijfsfilosofie.

Wilt u nader met ons kennismaken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf; wij zullen graag een volledige rondleiding voor u verzorgen.